PADI Open Water Diver Referral

Cursus - Open Water Diver Referral - Beginner

Beschrijving

In Nederland je theorie- en zwembadwerk en in de tropen je cursus verder afmaken!

De PADI Open Water Diver Referral cursus is het theorie en- zwembad gedeelte van de de PADI Open Water Diver cursus. Als je weinig tijd hebt, maar toch een duiker wilt worden en je cursus in het buitenland of op vakantie wilt afmaken. Dan is de PADI Open Water Diver Referral cursus de beste keuze voor jou. Je kunt dan optimaal genieten van je vrije tijd tijdens je vakantie. Je doet de volledige theorie en zwembad oefeningen gewoon bij ons in Nederland en maakt de rest van cursus, de buitenwaterduiken, af in het buitenland. Als het PADI Open Water Diver brevet je uiteindelijke doel is, dan is deze cursus is een mooie oplossing om optimaal van je vakantie te genieten.

Om je bij Scuba-instructor.nl in te kunnen schrijven voor de PADI Open Water Diver Referral-cursus moet je ten minste 15 jaar oud zijn. Je moet voldoende zwemvaardig zijn en een goede, lichamelijke conditie hebben. Eerdere ervaring met duiken is niet verplicht.

Wat ga je leren?

De PADI Open Water Diver Referral-cursus bestaat uit twee hoofdonderdelen:

  • Theorie (zelfstudie en klassikaal) om de basisbeginselen van het duiken te leren begrijpen
  • Beschutwaterduiken om de basisduikvaardigheden aan te leren

Duikuitrusting

We zullen je laten zien welke basis duikuitrusting je gaat gebruiken, waaronder een masker, snorkel, vinnen, ademautomaat, trimvest, meters en duikfles. We zullen je uitleggen hoe de apparatuur werkt en gaan extra materiaal voorstellen, bijvoorbeeld het gebruik van een duikpak.

Tijdsduur

Deze cursus bestaat uit:

  • 2 dagen theorie en zwembadsessies (afhankelijk van de locatie en groepsgrootte)

De dagen zijn op zaterdag of zondag.

Wat zijn de kosten?

De kosten voor deze cursus bedragen € 359,- (inclusief lespakket, theorie, zwembad en gebruik van een volledige duikuitrusting).

Hoe kun je beginnen?

Neem contact met ons op om je op te geven voor de Open Water Diver Referral cursus.